Limach

Het aanbod van Limach bestaat uit elektrische minigravers. Wil je materieel van Limach kopen voor jouw inzet? Dan vind je op deze site exact de informatie om te bepalen welke machine het beste bij jouw inzet past. De onafhankelijke informatie die de redactie van BouwMachines heeft verzameld helpt jou verder. Maak eenvoudig een vergelijking tussen Limach en verschillende andere merken en beschikbare machines.

Alles over Limach bouwmachines
De redactie van BouwMachines heeft op deze site nieuws, video’s en reportages verzameld over de elektrische Limach machines. Daardoor kun je sneller en makkelijker bepalen welke voor je geschikt is. Bovendien vind je hier de resultaten van de onafhankelijke praktijktesten en metingen die wij hebben uitgevoerd. Zo wordt het nog eenvoudiger om jouw keuze te maken.

Primeur: de eerste elektrische minigraver
In het voorjaar van 2016 begonnen Gert van de Zandschulp van V.d. Zandschulp Grond- & Sloopwerken en Rent4All Machineverhuur en Bas Lieftink, werkzaam als vertegenwoordiger bij Rens de Bruijn van het gelijknamige grondverzet- en handelsbedrijf, aan een gezamenlijk project. Zij wilden een elektrische minigraver ontwikkelen en in de markt zetten. Twee jaar later was het zover. Nog voordat er officiële regelgeving is voor duurzame bouwmachines, hadden de uitvinders onder de naam Limach een primeur te pakken.

Is een Limach machine voor je de juiste keuze?
Wil je materieel van Limach kopen, of machines van Limach vergelijken met elkaar, klik dan door. Je kunt dan beslissen of een bouwmachine van Limach voor je de juiste keuze is. Dit is ongeacht de vraag of je zou kiezen voor het kopen of huren van een machine van Limach.

Wat je hier vindt, zijn alle denkbare bijzonderheden over de machines van Limach. Wat kunnen ze, waar zijn ze goed in, hoe presteren ze, en wat vinden gebruikers ervan?