Knikmops

Nieuw materieel kopen betekent goed uitzoeken wat het beste bij je past. Zo kijk je bijvoorbeeld ook naar het merk Knikmops. Wij bieden je graag de onafhankelijke informatie die de redactie van BouwMachines heeft verzameld. Deze info helpt jou om een vergelijking te maken tussen Knikmops en verschillende andere merken en beschikbare machines.

Jouw keuze maken uit Knikmops knikladers/minishovels
De redactie van BouwMachines heeft nieuws, video’s en reportages verzameld voor je over allerlei verschillende Knikmops machines. Daarnaast kun je hier de resultaten vinden van de onafhankelijke praktijktesten en metingen die wij hebben uitgevoerd. Zo kun je makkelijker kiezen welk materieel van Knikmops past bij jouw inzet.

Het aanbod van Knikmops bestaat onder meer uit:

  • minishovels
  • elektrische Knikmopsen

Reguliere en elektrische knikladers
Het Belgische bedrijf Gebr. Geens NV ontwerpt, ontwikkelt en produceert onder de naam Knikmops multifunctionele machines en accessoires voor de wegen- en woningbouw. Importeur van Knikmops voor Nederland is De Schans.

De merknaam Knikmops wordt door de fabrikant gebruikt voor een multifunctionele kniklader die zowel geschikt is voor bestratingsbedrijven en tuinaannemers, als voor de woning- en industriebouw. Er zijn diverse hulpstukken beschikbaar, zodat er voor vele soorten inzet maatwerk kan worden ingezet. Met de nieuwe generatie elektrische Knikmops zet het merk ook in op duurzaamheid voor de toekomst.

Is een Knikmops machine voor je de juiste keuze?
Wil je materieel van Knikmops kopen, of machines van Knikmops vergelijken met elkaar, klik dan door. Je kunt dan beslissen of een bouwmachine van Knikmops voor je de juiste keuze is. Dit is ongeacht de vraag of je zou kiezen voor het kopen of huren van een machine van Knikmops.

Wat je hier vindt, zijn alle denkbare bijzonderheden over de machines van Knikmops. Wat kunnen ze, waar zijn ze goed in, hoe presteren ze, en wat vinden gebruikers ervan?