Hooby

Ben je je aan het oriënteren op nieuw materieel en wil je meer weten over het merk Hooby? Bekijk dan hier de onafhankelijke informatie die de redactie van BouwMachines heeft verzameld. Een vergelijking maken tussen Hooby graafmachines en verschillende andere merken en beschikbare machines wordt daardoor een stuk eenvoudiger.

Hooby bouwmachines - onafhankelijke en betrouwbare informatie

Machinebouwer Hobelman Halle ontwikkelt en bouwt de graafmachines van Hooby. Op deze site vind je nieuws, video’s en reportages verzameld over diverse Hooby machines. Ook kun je hier zien wat de resultaten zijn van de onafhankelijke praktijktesten en metingen die wij hebben uitgevoerd. Op basis hiervan is het makkelijker kiezen welk materieel van Hooby past bij jouw inzet.

Automatisch besturingssysteem voor graafmachines
De bekendste machine van dit merk is de Hooby MH115, een 10-tons graafmachine met draaigiek en een bereik tot 10 meter.

Het bekendst is Hooby dankzij Gradertronic, een volledig geautomatiseerd besturingssysteem voor graafmachines. Hiermee is het mogelijk om automatisch een zandbed te egaliseren.

Is een Hooby machine voor je de juiste keuze?
Wil je materieel van Hooby kopen, of machines van Hooby vergelijken met elkaar, klik dan door. Je kunt dan beslissen of een bouwmachine van Hooby voor je de juiste keuze is. Dit is ongeacht de vraag of je zou kiezen voor het kopen of huren van een machine van Hooby.

Wat je hier vindt, zijn alle denkbare bijzonderheden over de machines van Hooby. Wat kunnen ze, waar zijn ze goed in, hoe presteren ze, en wat vinden gebruikers ervan?