Eco-Digger

Zoek je nieuws over Eco-Digger? De redactie van BouwMachines biedt jou alle onafhankelijke informatie die je nodig hebt om een vergelijking te maken tussen de verschillende beschikbare machines.

Elektrische Eco-Digger bouwmachines getest in de praktijk
Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de bouwsector, met name voor projecten in de grote steden. Daar speelt Eco-Digger op in door elektrische graafmachines en wielladers te ontwikkelen. Ben je benieuwd hoe die machines het doen in de praktijk? Hier vind je nieuws, video’s en reportages over diverse Eco-Digger machines. Bekijk de resultaten van praktijktesten en metingen die wij als onafhankelijk vakmedium hebben uitgevoerd en gebruik deze objectieve informatie om te bepalen welk materieel van Eco-Digger past bij jouw inzet.

Deze typen machines biedt Eco-Digger in het assortiment:

  • Elektrische minigraver (graafmachine)
  • Elektrische minishovel (wiellader)

Nieuwkomer op de markt
Het Nederlandse bedrijf Eco-Digger bestaat sinds 2018 en wordt ondersteund door Hyundai-importeur Van der Spek.

De basis voor een bouwmachine van Eco-Digger is altijd een donormachine met beproefde techniek, een Hyundai, waarvan de dieselmotor vervangen is door een elektrische aandrijving. De benodigde power wordt geleverd door een lithium-accupakket.

Is een Eco-Digger machine voor je de juiste keuze?
Wil je materieel van Eco-Digger kopen, of machines van Eco-Digger vergelijken met elkaar, klik dan door. Je kunt dan beslissen of een bouwmachine van Eco-Digger voor je de juiste keuze is. Dit is ongeacht de vraag of je zou kiezen voor het kopen of huren van een machine van Eco-Digger.

Wat je hier vindt, zijn alle denkbare bijzonderheden over de machines van Eco-Digger. Wat kunnen ze, waar zijn ze goed in, hoe presteren ze, en wat vinden gebruikers ervan?