nieuws

Doosan Bobcat benoemt nieuwe president EMEA

Geen categorie

Doosan Bobcat heeft aangekondigd dat Alvaro Pacini per direct de functie van President voor Doosan Bobcat regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) heeft aanvaard. Pacini wordt verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Doosan Bobcat in EMEA en zal de merken Doosan, Bobcat, Geith en Portable Power vertegenwoordigen.

Doosan Bobcat benoemt nieuwe president EMEA

Pacini kwam in 2011 bij Doosan Bobcat als Vice President of Sourcing in EMEA. Zijn verantwoordelijkheden werden vervolgens uitgebreid tot hij in 2013 verantwoordelijk werd voor het gehele quality management en in 2015 voor operations. Eerder werkte Pacini voor Faurecia in Brazilië.

Doosan Bobcat heeft zijn productportfolio en dealerkanalen voortdurend uitgebreid voor de productgroepen heavy, compact en portable power.

“Met meer dan 30 jaar ervaring in internationale leidende posities, heb ik het volste vertrouwen dat Alvaro ons zal helpen om de innovatieve, hoogwaardige producten en services te bieden die onze dealers en klanten van ons verwachten”, aldus Scott Park, President en CEO van Doosan Bobcat Inc.

Reageer op dit artikel