nieuws

Tobroco Machines verkozen tot beste MKB bedrijf

Geen categorie

Tobroco Machines heeft de Koning Willem I Prijs 2016 voor het midden- en kleinbedrijf gewonnen. Deze nationale ondernemingsprijs wordt tweejaarlijks toegekend aan ondernemingen die het beste ondernemerschap hebben getoond. Tobroco Machines ontving de prijs uit handen van koningin Máxima.

Tobroco Machines verkozen tot beste MKB bedrijf

Tobroco Machines, fabrikant van Giant (telescoop) wielladers, verreikers, skidsteer laders en werktuigen, kreeg de prijs voor de wijze waarop het bedrijf zich ontwikkeld heeft tot een producent en exporteur van hoogwaardige (land)bouwmachines. Eigenaar en oprichter Toine Brock is heel erg trots op het winnen van de prijs: ‘Dit is een kroon op ons werk. Maar deze prijs was niet mogelijk geweest zonder onze medewerkers en dealers.’

In de categorie Grootbedrijf is de Koning Willem I Prijs gewonnen door Philips.

Reageer op dit artikel