nieuws

BouwMachines, ondernemend in bouwmaterieel

Geen categorie

BIM Media, de uitgever van de Materieelkrant, is overgenomen door Vakmedianet. Deze sterke uitgeverij is onder andere de eigenaar van de titel BouwMachines. Gevolg van de overname is, dat de Materieelkrant wordt opgenomen in BouwMachines. Voortaan ontvangt u dus niet meer de nieuwsbrief van de Materieelkrant, maar twee keer per week die van BouwMachines.

BouwMachines, ondernemend in bouwmaterieel

Dit is BouwMachines
BouwMachines is marktleider in vakinformatie voor de bouw-, infra- en recyclingbranche. Onze multimediale materieeltitel bestaat uit een vakblad, website, digitale nieuwsbrief en social media. Daarnaast organiseren we evenementen speciaal gericht op onze doelgroepen.

Magazine BouwMachines
Eind januari valt de eerste uitgave van BouwMachines met daarin opgenomen de Materieelkrant in de bus. Als redactie verrassen we onze vakbladabonnees elke uitgave weer met interessante achtergrondartikelen, reportages, noviteiten, interviews met toonaangevende mensen uit de branche en natuurlijk – daarin is BouwMachines uniek – een uitgebreide materieeltest.
Ons magazine verschijnt elf keer per jaar. BouwMachines ontdekken? Neem een proefabonnement; slechts € 25,- voor drie nummers.

Online dagelijks het laatste nieuws
BouwMachines is online sterk. We hebben een drukbezochte website. Hier vindt u elke dag het laatste nieuws vanuit de materieelsector, het aanbod aan gebruikt materieel, achtergrondartikelen, testen en specials.
Twee keer per week geeft de redactie een digitale nieuwsbrief uit. Ook als eerste het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Een abonnement op onze nieuwsbrief is helemaal gratis.
Vanzelfsprekend kunt u BouwMachines ook online volgen via social media Facebook en Twitter.

BouwMachines en Materieelkrant
Als abonnee van de Materieelkrant heeft u een goede band opgebouwd met de redactie. Die band wil de redactie van BouwMachines absoluut behouden. Medewerkers van de Materieelkrant gaan ook aan de slag voor BouwMachines. Samen bouwen we voortvarend verder aan een kwalitatief sterk, interessant en compleet materieelblad en een krachtig online platform. De vruchten van onze samensmelting plukt u dus.

Reageer op dit artikel