nieuws

Souilljee-Hout schaft ETEC 814-II Forestry aan

Geen categorie

Souilljee-Hout uit Winterswijk heeft een nieuwe Etec

814-II RLC in ontvangst genomen. Deze 14 tons wegende machine is uitgerust met een verstelgiek en rupsplaten van 800 mm. De 6 cilinder commonrail Tier III motor heeft een vermogen van 95 pk. De opbreekkracht bedraagt 109 kN.

Souilljee-Hout schaft ETEC 814-II Forestry aan

De machine is door Etec-importeur Van Vliet voorzien van een speciale toepassing om de bomenzaaginstallatie aan te drijven. Hiervoor zijn hoofdpomp, motorvermogen en leidingwerk aangepast. De Etec heeft een constructie om de machine te beschermen tegen vallende takken en bomen. Verder is de machine voorzien van een hydraulische snelwissel + lasthaak, sloop-/sorteerfunctie, bak-/sorteeromschakeling en extra werkverlichting.

Reageer op dit artikel