nieuws

Scholman heeft primeur met Kato HD308 US V

Geen categorie

Jos Scholman Bedrijven uit Nieuwegein heeft uit handen van Jan van Vulpen, bedrijfsleider bij Barend Kemp

in De Meern, de vernieuwde Kato HD308 US V in ontvangst genomen. “De combinatie van de uitstekende service en centrale ligging van Kemp, de betrouwbaarheid, degelijkheid en de moderne uitstraling van deze nieuwe Kato zijn doorslaggevend geweest in de keuze voor deze machine”, aldus directeur Jos Scholman.

Scholman heeft primeur met Kato HD308 US V

Scholman is naast klant van Barend Kemp al jaren een trouwe klant van Huur&Stuur, de verhuurafdeling van Kemp. Hier is men voor eerst in aanraking gekomen met Kato en hebben de machinisten van Scholman de prestaties en de degelijkheid van de Kato’s leren waarderen. Inmiddels is de Kato HD308 US V de derde Kato voor Scholman.

Specificaties
De 8 ton wegende rupsgraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, slangbreukbeveiliging, een rotatie- en maaikorffunctie, een gereedschapskist op de onderwagen en de voorbereiding voor een vacuümunit. De 230 cm brede Kato HD308 US V is afgeleverd met drie bakken en een puinriek. Het vermogen is 54,4 pk, de opbreekkracht bedraagt 61,4 kN.

Jos Scholman Bedrijven
Jos Scholman Bedrijven is al meer dan 35 jaar actief op het gebied van bouw- en woonrijp maken, bermen- en wegenonderhoud, sport- en cultuurtechniek, plein- en straatreiniging, onderhoud waterwegen, openbare groenvoorziening, natuur en landschapsbouw en grondslag voor paardensport. De onderneming telt meer dan 180 medewerkers.

Reageer op dit artikel