nieuws

Jac. Barendregt blij met nieuwe Etec 817-II M

Geen categorie

Jac. Barendregt uit Rhoon heeft een nieuwe Etec

817-II M mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Deze 17 ton wegende machine heeft een commonrail Tier III motor met een vermogen van 140 pk. De opbreekkracht bedraagt 126 kN.

Jac. Barendregt blij met nieuwe Etec 817-II M

De in bedrijfskleuren gespoten machine is door Etec-importeur van Vliet voorzien van een sloop/sorteerfunctie, extra zwaar contragewicht, extra gereedschapskist op de onderwagen, Brotec overdrukunit met signalering, vonkenvanger, Agri TG2000 banden en extra werkverlichting. De trekhaak is demontabel in het schuifblad geïntegreerd.

Jac. Barendregt is een familiebedrijf dat al sinds 1964 actief is op het gebied van grond-, weg- en waterbouwprojecten. De organisatie bestaat uit drie divisies: Jac. Barendregt Infra, Jac. Barendregt Machineverhuur en Jac. Barendregt Transport.

Reageer op dit artikel