nieuws

Komatsu PC 2000-8 graafmachine/shovel

Geen categorie

Niet direct voor de Nederlandse markt, maar zeer de moeite waard is de Komatsu PC 2000-8 mijnbouw shovel. Deze machine weegt ruim 200 ton en heeft een diesel met een vermogen van 956 pk. De bakinhoud gaat naar 14 kuub. Hij is leverbaar als shovel en als graafmachine en speciaal ontworpen om de brandstofkosten naar […]

Komatsu PC 2000-8 graafmachine/shovel
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niet direct voor de Nederlandse markt, maar zeer de moeite waard is de Komatsu PC 2000-8 mijnbouw shovel.

Deze machine weegt ruim 200 ton en heeft een diesel met een vermogen van 956 pk. De bakinhoud gaat naar 14 kuub. Hij is leverbaar als shovel en als graafmachine en speciaal ontworpen om de brandstofkosten naar beneden te brengen. Onder andere een vrijloop en E-mode moeten de machinist helpen dit doel te bereiken. Drie camera’s bewaken de omgeving rond de PC 2000-8.

Reageer op dit artikel