nieuws

JCB stoffer en blik aan het werk bij de AVR

Geen categorie

Bij de AVR Groenrecycling in Duiven, Gelderland heeft men naast een Komatsu wiellader met 17.000 uur op de teller en een Volvo shovel ook nog een JCB Robot 170 schranklader voor alle voorkomende hand- en spandiensten aan het werk.

JCB stoffer en blik aan het werk bij de AVR

Deze machine wordt door het personeel vanwege de inzet, de ene keer met veegborstel en de volgende keer met bak, liefdevol omschreven als stoffer en blik. JCB levert haar schrankladers in drie uitvoeringen: 160, 170 en 190. De 170 heeft een eigen gewicht van 2500 kilo en de diesel levert een vermogen van 38 kW bij 2800 toeren. De JCB schrankladers worden vanwege hun enkele laadarm ook wel aangeduid met de term ‘eenarmige bandiet’.

Reageer op dit artikel