nieuws

TKD verwelkomt Meccanica Breganzese

Geen categorie

Op het terrein van de TKD ontmoetten we Allessandro Biscaro, exportmanager van Meccanica Breganzese (MB) die samen met zijn assistente Martina Vocasek iedere bezoeker uitleg gaven over de MB Crushers.

TKD verwelkomt Meccanica Breganzese

Geheel in stijl had Biscaro zich getooid met een oranje hoed en een casual gestrikte oranje stropdas.

MB Crushes worden geleverd door VDW Bouwmaterieel uit Ledeacker en zijn leverbaar in vier types BF 60.1, BF 70.2, BF 90.3 en BF 120.4. Ze hebben een eigen gewicht dat loopt van 1,5 tot 4,9 ton en ze zijn bestemd voor graafmachines in de range van 8 ton en zwaarder voor de kleinste tot 28 ton en zwaarder voor de grootste.

Tijdens de TKD werd er een doorlopende demonstratie gegeven met een BF 90.3 aan een Hitachi Zaxis 280 LC. Een eerder artikel in het vaktijdschrift BouwMachines over MB Crushers en Van de Ledeacker toonde een BF 70.2 aan het werk in Roermond bij het slopen van een kantoorpand door de firma Kiggen uit Ospel.

Reageer op dit artikel