nieuws

TKD 2008 succesvol afgesloten

Geen categorie

De TKD 2008 heeft wederom alle records gebroken. Met 214 exposanten, en meer dan 26.000 bezoekers op het nieuwe terrein in Barneveld, mag gesproken worden van een daverend succes.

TKD 2008 succesvol afgesloten

Donderdag 29 mei opende de organisatie het evenement met een korte happening met in de hoofdrol een diesel elektrisch aangedreven Takeuchi minigraafmachine van Verhoeven, die met een draaiende wereldbol het motto van de beurs ‘Grondverzet en Milieu’ symboliseerde.
Daarna was er de gebruikelijke rondrit op een Caterpillar dumper over het terrein met alle leden van de TKD commissie en verdere genodigden.

Direct de eerste dag al trok de TKD 5000 bezoekers. Vrijdag 30 mei telde de organisatie circa 7000 bezoekers en zaterdag de 31 stond de teller s’ middag om 16.00 uur op meer dan 14.000 aanwezigen.
Het weer was de eerste dag tot circa 15.00 uur ronduit slecht, daarna en de twee volgende dagen was het goed tot zeer goed en konden de paraplu’s weer de kofferbak van de auto in.

Het systeem van het geleidelijk laten vollopen van de drie parkeerterreinen op zaterdag werkte perfect. Iedere bezoeker kon vlot een plek vinden. De TKD organisatie heeft voor de 22e keer een goed evenement neergezet; een visitekaartje voor de branche.

Reageer op dit artikel