nieuws

Bouwvakker ‘lonkt’ zich in de problemen

Geen categorie

De politie heeft een 24-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht aangehouden nadat hij zich vrijwillig meldde op het politiebureau in Oud-Beijerland.

Bouwvakker ‘lonkt’ zich in de problemen

De verdachte was aan het werk als bouwvakker in de Zilvermeeuw/Scholekster toen hij ruzie kreeg met een 19-jarige jongeman uit Heinenoord.

Al enkele dagen waren er spanningen tussen de twee omdat de 19-jarige vond dat de bouwvakker op ongepaste wijze naar zijn vriendin keek als ze ’s ochtends naar hun werk gingen. Op donderdagmorgen escaleerde een en ander en raakten de twee slaags. Hierbij werd de 19-jarige geraakt door een gereedschap dat de bouwvakker in zijn hand had.

Hij liep een oppervlakkige wond in zijn nek op. Van de mishandeling deed de 19-jarige aangifte waarop de politie de bouwvakker aanhield nadat die zich meldde. Na verhoor werd hij weer heengezonden. Hij is voornemens ook aangifte te doen tegen de 19-jarige wegens mishandeling en bedreiging.

Foto is louter illustratief. De afgebeelde bouwvakker heeft niets met deze zaak te maken.

Reageer op dit artikel