nieuws

Pirtek aanwezig op Technische Kontakt Dagen

Geen categorie

Vanaf morgen, 29 mei, tot en met zaterdag 31 mei neemt de Nederlandse Pirtek-organisatie, met in totaal 14 centers, deel aan de vakbeurs Technische Kontakt Dagen (TKD) te Barneveld.

Pirtek aanwezig op Technische Kontakt Dagen

Pirtek is gespecialiseerd in het binnen één uur op locatie vervangen van hydrauliekslangen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Naast het vervangen van hydrauliekslangen sluit Pirtek ook hogedrukslangen aan op stationaire en mobiele installaties.

Tijdens de TKD toont Pirtek op haar stand van 200 vierkante meter een compleet ingerichte servicebus. Eén van de bijna honderd servicebussen die momenteel in de Benelux rondrijden. Met zo’n servicebus kunnen monteurs van Pirtek hogedrukslangen tot een diameter van 1,5” op locatie vervaardigen.

Behalve slangen, bevat elke bus een omvangrijk assortiment slangkoppelingen en andere benodigdheden. Grotere diameters maken de Pirtek-monteurs op het dichtstbijzijnde Pirtek-center.
Om ervoor te zorgen dat het assortiment slangen, slangkoppelingen en andere benodigdheden steeds volledig is afgestemd op de eisen en wensen van de markt, wordt periodiek de inhoud van de bus onder de loep genomen en aangepast aan de lokale vraag. Op verzoek worden tijdens de beursdagen vanuit deze mobiele werkplaats ‘live’ demonstraties ‘Hydrauliek slangen op maat maken’ gegeven. Verder wordt tijdens het evenement in Barneveld uitgebreide informatie versterkt over de werkwijze van Pirtek en de één uurs-service.

Reageer op dit artikel