nieuws

Fotowedstrijd veilig werken met hoogwerkers

Geen categorie

De International Powered Access Federation (IPAF) viert dit jaar haar 25 jarig bestaan met een fotowedstrijd die tot doel heeft het veilige en effectieve gebruik van hoogwerkers te bevorderen.

Fotowedstrijd veilig werken met hoogwerkers

IPAF is op zoek naar indrukwekkende foto’s die een correct gebruik van mobiele hoogwerkers en hefsteigers illustreren. Er kan in twee categorieën aan de wedstrijd worden deelgenomen: een categorie voor reguliere gebruikers van hoogwerkmaterieel en een categorie voor aan media verbonden journalisten en fotografen. In beide categorieën zullen prijzen worden uitgereikt zoals Apple iPhones, slingboxen en digitale fotolijsten.

“Gedurende 25 jaar heeft IPAF, in nauwe samenwerking met haar leden, zich ingespannen om een veilig en effectief gebruik van hoogwerk materieel voor het voetlicht te brengen”, meldt Tim Whiteman, Managing Director van IPAF. “Foto’s zijn een fantastische manier om te illustreren wat dit soort gespecialiseerde machines allemaal kunnen doen. De fotowedstrijd is dan ook bedoeld om het toenemende veilige en correcte gebruik van hoogwerkers en hefsteigers te vieren.

De fotowedstrijd loopt tot en met 30 september 2008. Nadere informatie over deze wedstrijd (Pdf-formaat) is hier te vinden.

Reageer op dit artikel