nieuws

Van de Vrande start nieuwbouw

Geen categorie

Op 100 meter afstand van haar huidige locatie in Beek en Donk is Van de Vrande BV enkele weken geleden gestart met de bouw van haar nieuwe bedrijfspand. De capaciteit van het bedrijf wordt hiermee sterk uitgebreid.

Van de Vrande start nieuwbouw

Van de Vrande heeft op dit moment een werkvloer van 2.000 vierkante meter. Het nieuwe gebouw, dat op een perceeloppervlakte van 8.000 vierkante meter verreist, levert er nog eens 2.000 vierkante meter bij.

De werkplaats zal sterk worden vergroot en uitgerust volgens de laatste eisen. Het kantoorgedeelte wordt gebouwd in de stijl van de industrie die er sedert het begin van de vorige eeuw gevestigd was.

Openingsshow
Van de Vrande verwacht begin volgend jaar met een grote show haar poorten te kunnen openen. Haar activiteiten zullen zich blijven toespitsen op de verkoop, onderhoud en reparatie van grondverzetmaterieel, maar ook is inmiddels een verhuurtak opgericht waarover later meer informatie zal worden verspreid.

Voor deze nieuwste ontwikkelingen is Van de Vrande op zoek naar een aantal nieuwe monteurs. Geïnteresseerden kunnen kijken op www.vrande.nl.

Reageer op dit artikel