nieuws

Tractordief via Marktplaats in de kraag gevat

Geen categorie

Met de aanhouding van een 28 jarige inwoner van Hoogeveen heeft de politie meerdere diefstallen, waaronder die van een tractor in Drijber, opgelost. Twee tractoren, een aantal quads, een aanhanger, een grote waterpomp met aggregaat, meerdere kettingzagen en ander tuin- en bosgereedschap zijn in beslag genomen.

Tractordief via Marktplaats in de kraag gevat

Het merendeel kon worden teruggeven aan de eigenaars. Een aantal spullen echter ook niet omdat uit het onderzoek niet naar voren is gekomen waar die zijn gestolen.

Op 9 maart werd in Drijber een tractor gestolen. De eigenaar zag ruim een week later een soortgelijke tractor te koop staan op Marktplaats.nl. Hij seinde de politie in die constateerde dat het inderdaad om de gestolen tractor ging. De persoon die deze te koop aanbod bleek echter niet de dief. Hij had de tractor gekocht van de verdachte uit Hoogeveen. Die is vervolgens op 19 maart aangehouden.

Uiteindelijk werden diefstallen in Drijber, Ommen, Hardenberg en Enschede opgelost.

Reageer op dit artikel