nieuws

Rasenberg schaft Demag asfaltafwerkmachines aan

Geen categorie

Afgelopen maand is Rasenberg eigenaar geworden van twee gloednieuwe asfaltafwerkmachines en een 6×6 kipper.

Rasenberg schaft Demag asfaltafwerkmachines aan

De afwerkmachines zijn van het merk Demag type DF115C en hebben een standaard balkbreedte van 5 meter. De balk wordt elektrisch verwarmd, in plaats van met gas, is te voorzien van verbredingsstukken en is voorzien van de nieuwste software inclusief hoogteregeling.
Door de verbredingsstukken kan een maximaal haalbare breedte 7 meter worden. Het voordeel van deze verbreding is dat Rasenberg een groter wegvak in één arbeidsgang kan asfalteren. Dat de balk elektrisch verwarmd wordt, heeft ook zo zn voordelen. Het tillen met gasflessen behoort nu tot de verledentijd en maakt het werk een stuk veiliger.

6×6 kipper
De 6×6 kipper heeft een oude kipper vervangen. De nieuwe 6×6 kipper heeft een geïsoleerde achteroverkipper en is multi-inzetbaar. Zowel voor de hand en spandiensten als voor rijden met asfalt is de wagen zeer geschikt. Bovendien is de wagen uitgerust met dodehoekcamera’s en achteruitrijcamera’s.

Reageer op dit artikel