nieuws

Nieuwe Komptech Chippo 500 houtversnipperaar

Geen categorie

Komptech, fabrikant van verkleiners, shredders, trommel- en sterrenzeven en windshifters, breidt zijn programma uit met houtversnipperaars.

Nieuwe Komptech Chippo 500 houtversnipperaar

Tijdens de opening van het nieuwe Pon Equipment pand in Arnhem op 13 en 14 juni, zal de Chippo 500 voor het eerst in de Benelux operationeel zijn. Deze versnipperaar heeft een haktrommel met een doorsnede van 1050 millimeter met twee snijdelen voorzien van 12 hakmessen. Het trommeltoerental is maximaal 560 toeren.

De machine kan uitgevoerd worden met een zeefkorf van 60 of 80 millimeter. De invoerwalsen aan de buitenzijde van het invoerkanaal zijn als optie leverbaar. De hakker is als optie leverbaar met een slijpinrchting.

De versnipperaar op de foto staat op een aanhanger met een eigen kraan. Een trekker met een vermogen van 330 pk drijft het geheel aan.

Reageer op dit artikel