nieuws

Elf nieuwe Kubota’s voor Baas

Geen categorie

Eind 2007 kreeg Meerman Vlaardingen de opdracht om aan Baas BV in Capelle aan den IJssel elf nieuwe Kubota minigravers Type KX 41-3 VGL te leveren.

Elf nieuwe Kubota’s voor Baas

Baas – onderdeel van TBI – is een technische dienstverlener, die opdrachtgevers werk uit handen neemt bij het realiseren en in stand houden van infrastructuren, data- en telecomnetwerken en technische installaties.

Baas heeft vestigingen door heel Nederland. Met 900 medewerkers wordt jaarlijks een omzet van 130 miljoen euro gerealiseerd.

De leveringsopdracht betreft de vervanging van een aantal Kubota’s en uitbreiding met een aantal stuks. Uitbreiding, omdat regelmatig voor een langere tijd een groot aantal extra minigravers wordt ingehuurd. De keuze voor vervanging en uitbreiding is gemaakt om stagnatie door stilstand voor reparatie en onderhoud te voorkomen.

Met Meerman Vlaardingen werden de uitvoering van de te leveren minigravers en de optionele mogelijkheden uitgebreid besproken. Baas wilde onder andere dat de minigravers in de huiskleur groen van TBI zouden worden geleverd. Dat bleek mogelijk als dit gelijk in de fabriek, tijdens de productie, gedaan zou worden.

Begin 2008 bezocht Baas op uitnodiging van Meerman Vlaardingen de fabriek in het Duitse Zweibrücken om de Kubota’s, die toen net van de productielijn afkwamen, te beoordelen. Door de kwaliteitscontroles in de fabriek werden er geen onvolkomenheden ontdekt. Na de goedkeuring werden de Kubota’s naar Nederland getransporteerd, waarna deze door Meerman bij Baas werden afgeleverd.

Reageer op dit artikel