nieuws

BouwMachines 4 & 5: een keur aan bouwmaterieelnieuws

Geen categorie

Het vaktijdschrift BouwMachines wordt in de maand april twee keer naar de lezer gezonden. Het eerste nummer van april valt aan het eind van deze week in de bus en bevat het Thema Verhuur.

BouwMachines 4 & 5: een keur aan bouwmaterieelnieuws

Binnen dit Thema Verhuur komen een viertal toonaangevende verhuurbedrijven aan het woord: Abeko, Rental Force, Sarens en Workx. Daarnaast bevat BouwMachines nummer 4 de rubriek MachinistenSpecial waarbinnen de man op de machine centraal staat.

BouwMachines nummer 5 wordt over veertien dagen verzonden en kent als Thema Asfalt en Straatmaker. Binnen het Thema Straatmaker onder andere een test van een Ahlmann wiellader. Binnen het Thema Asfalt onder andere een artikel over een bijzonder stuk bouwmaterieel in samenwerking met VBW Asfalt. BouwMachines nummer 5 bevat eveneens de bijlage Sloop & Recycling.

BouwMachines is het enige vaktijdschrift in de branche dat 16 keer per jaar naar de lezer verzonden wordt: iedere maand en de maanden april, mei, september en oktober twee keer.

BouwMachines bevat iedere maand de bijlage Sloop & Recycling en vier keer per jaar de MachinistenSpecial.
Eens per jaar publiceert het vaktijdschrift de BouwMachines Multitest: een evenement met meerdere machines binnen een bepaald segment.

Reageer op dit artikel