nieuws

Metso voortaan vertegenwoordigd door BIA

Geen categorie

Vorig jaar is door het topmanagement van Metso Corporation – onder andere fabrikant van breek- en zeefinstallaties – het besluit genomen om de bestaande Metso organisatie nog dichter bij de klant te brengen.

Metso voortaan vertegenwoordigd door BIA

Om dit besluit te concretiseren is als eerste aanzet Metso Minerals verdeeld in drie nieuwe divisies: construction, mining en recycling. Ieder van deze volledig zelfstandige divisies is verantwoordelijk voor een specifiek klantsegment.

Voor de Nederlandse markt betekent dit besluit dat alle activiteiten die vallen onder de divisie Construction per 1 april 2008 door BIA BV zullen worden overgenomen van Metso Minerals (Dordrecht) BV. Metso Minerals blijft verantwoordelijk voor de Mining en Recycling activiteiten in Nederland.

Voor BIA betekent dit een nieuwe activiteit voor levering van Metso breek- en zeefinstallaties, onderdelen alsook reparatie en onderhoud.

BIA heeft op de Belgische markt als een zeer lange historie (sinds 1936) als importeur van Metso Minerals. De opstartperiode voor de Nederlandse vertegenwoordiging zal dit jaar dan ook in nauwe samenwerking geschieden met onze ervaren collega’s uit België.

Reageer op dit artikel