nieuws

Superman trucktechnicus 2008

Geen categorie

De 39 jarige Hugo Oorlog uit Velp (Gelderland) heeft, na diverse voorronden, de titel ‘superman trucktechnicus 2008’ in de wacht gesleept.

Superman trucktechnicus 2008

Volgens de jury was Hugo Oorlog – die de kost verdient als voorman, plaatsvervangend chef en leermeester bij MAN in Apeldoorn – niet alleen overtuigend de beste in de technische vakken, maar kwam hij ook in het onderdeel ‘communicatie met de klant’ verrassend goed uit de verf.

Hugo, die aanvankelijk Boeing-monteur wilde worden, volgde uiteindelijk een opleiding MTS Autotechniek met elektro- en dieseltechniek. Hij deed ook de nodige ervaring op als dienstplichtig monteur bij de luchtmacht en als bedrijfswagenmonteur. Daarnaast volgde Hugo diverse aanvullende cursussen.

“De finale was zenuwslopend”, vertelt de winnaar kort nadat hij de prijs in ontvangst had genomen. “Maar de steun van mijn talrijke collega’s sleepte mij erdoor heen.”

Naast de oorkonde ‘superman trucktechnicus van het jaar’ en de overwinningsbokaal, kreeg Hugo ook een buitenlandse reis voor twee personen aangeboden.

Reageer op dit artikel