nieuws

Hyundai H 210-7 op transport naar Beelen Sloopwerken

Geen categorie

Bij Van der Spek’s vestiging in Mariënberg is een nieuwe Hyundai H 210-7A opgehaald door de transportcombinatie van Beelen Sloopwerken uit Harderwijk. Het vervoer gebeurde met een 500 Pk sterke Scania trekker.

Hyundai H 210-7 op transport naar Beelen Sloopwerken

Net als de 21, 25, 29 en 45 tons Hyundai’s, die de weg via de werkplaatsen van Van der Spek al eerder vonden naar Beelen Sloopwerken en Beelen Reststoffen, is de 21 tons rups voorzien van diverse opties.

Zo is hij uitgevoerd in de bedrijfskleur, heeft hij antivandalisme bescherming, een beschermkooi om de cabine, een overdrukunit en zijn uiteraard alle functies aanwezig voor het aansluiten van de vele sloopwerktuigen die Beelen heeft voor alle voorkomende sloop- en saneringswerkzaamheden.

Reageer op dit artikel