nieuws

Powerscreen Chieftain 1400 geleverd aan Schagen Infra

Geen categorie

Voor het juist uitzeven van onder meer gebroken asfalt- en betongranulaten in de verschillende fracties heeft Schagen Infra uit Hasselt geïnvesteerd in een Powerscreen Chieftain 1400 rupsmobiele zeefmachine, die is afgeleverd door Marijs Recyclingtechniek uit Mariënberg.

Powerscreen Chieftain 1400 geleverd aan Schagen Infra

De Chieftain is vooral in het afzeven van fijnere fracties vele zeefmachines de baas, door zijn viermaal gelagerde gepatenteerde zeefbox. Deze zeefbox heeft als een van de belangrijkste voordelen ten opzichte van een standaard zeefbox dat deze altijd een gelijke slag heeft en daardoor dus een continu product produceert met de daarbij behorende grote capaciteit.

De dubbeldeks zeefbox die op de Chieftain 1400 is gemonteerd, heeft een lengte van bijna 3,5 meter en is 1,20 meter breed. Dit grote zeefoppervlakte zorgt voor een zuivere uitzeving en een grote capaciteit.

Schagen heeft optioneel een vibrerend grid laten monteren zodat de grote delen > 150 millimeter alvast op de bunker worden uitgezeefd en zo niet op de zeef terecht hoeven te komen. Tevens zorgt dit grid voor een snelle doorval van het te zeven product in de bunker als deze beladen wordt.

Website Marijs Recyclingtechniek B.V. – Website Schagen Infra.

Reageer op dit artikel