nieuws

Pfreundt WK 50-XS weegsysteem voor RNS

Geen categorie

GrootJebbink levert het eerste Pfreundt WK 50-XS (Extra Small) weegsysteem in Nederland op een Komatsu WA430-6 wiellader aan RNS Recovery of Non Ferrous Scrap uit Harderwijk.

Pfreundt WK 50-XS weegsysteem voor RNS

Het nieuwe Pfreundt WK 50-XS weegsysteem koppelt eenvoud, betaalbaarheid en betrouwbaarheid. De combinatie van robuuste druksensoren met overdrukbeveiliging (tot ruim 500bar), dubbele benaderingschakelaars aan de hefarm en bij de bak zorgen ervoor dat er snel, maar zeer zeker ook nauwkeurig dynamisch (tijdens het werk) gewogen kan worden.

“In één keer het juiste gewicht”
Het door GrootJebbink geleverde Pfreundt weegsysteem op de Komatsu wiellader van RNS zorgt ervoor dat de vrachtwagens precies met het juiste gewicht worden geladen. Dat is de belangrijkste reden voor het gebruik van een weegsysteem verteld Thom van de Brug. Zo wordt er vermeden dat een vrachtwagen terug moet komen omdat er een ton te veel is geladen. Nu kan hij direct naar de weegbrug en snel het terrein weer verlaten.

Reageer op dit artikel