nieuws

Nieuwe Striegel knikladers: 160 DY en 160 DY/A

Geen categorie

Onlangs heeft de Duitse fabrikant Striegel de kleinste modellen van zijn kniklader range geheel vernieuwd. Het model 160 is vanaf nu de kleinste en wendbaarste Striegel kniklader, en is in een DY en in een DY/A uitvoering te leveren.

Nieuwe Striegel knikladers: 160 DY en 160 DY/A

Alle Striegel modellen zijn standaard uitgevoerd met een geveerde bestuurdersstoel, extra hydraulische functie op de giek, snelwisselsysteem voor de werktuigen en zweefstand op de giekfuncties.

Type 160 DY
Met zijn kleine draaistraal van slechts 67 centimeter binnenwerks en zijn 19,1 kW / 26 pk sterke 3 cilinder Yanmar dieselmotor, levert hij goede prestaties, ook in de kleinste ruimtes. De eigenschappen van deze machine – bijvoorbeeld bij het laden in een beperkte ruimte -beantwoorden aan de hoogste eisen. Zijn geringe breedte, vanaf 86 centimeter, laat hem door uiterst smalle deuren de gebouwen binnen rijden.

Type 160 DY/A
Met zijn enorme laadhoogte van 285 centimeter is deze kniklader geschikt om moeiteloos transportvoertuigen te laden. Door zijn solide frameconstructie realiseert hij een optimale wendbaarheid, zonder dat de stabiliteit inlevert. Bovendien is deze machine uitgerust met een axiale plunjerpomp die de trekkracht en het rijcomfort verder verbeteren. De 160 DY/A is op wens ook te leveren met een 27.2 kW / 37 pk 3 cilinder Yanmar motor.

Aanbouwwerktuigen
Voor de knikladers is er een uitgebreid assortiment aanbouwwerktuigen beschikbaar zoals grondbakken, mestvorken, balenklemmen, veegmachines, grondboren, stenenklemmen en gazonmaaiers.

Nadere informatie: www.abemec.nl.

Reageer op dit artikel