nieuws

Nieuwe Komatsu wielladers in de klasse 11 tot 16 ton

Geen categorie

Komatsu introduceert de vernieuwde WA 200 PZ-6, WA 250 PZ-6 en de WA 320 PZ-6. De machines zijn voorzien van PZ kinematiek, dat een degelijke uitbreekkracht van de Z-verbinding op grondniveau (voor het gemakkelijk vullen van de bak) combineert met de parallelle giekbeweging van de PT-verbinding (voor het snel en veilig werken met palletvorken).

Nieuwe Komatsu wielladers in de klasse 11 tot 16 ton

Aandrijving
De WA 200 PZ-6, WA 250 PZ-6 en de WA 320 PZ-6 zijn uitgerust met een gebruiksvriendelijke elektronisch bediende hydrostatische aandrijving. Het Komatsu elektronische Traction Control Systeem (HST) voorkomt het doorslippen van de wielen en zorgt voor de juiste trekkracht en efficiency. De controleerbare wielladers, met zelfremmende en aanpasbare kruipfunctie, staan garant voor een veilige en nauwkeurige werking.

Cabine
De ruimere SpaceCab cabine, 72 dB(A), is comfortabel en ergonomisch. De voorruit zonder stijlen zorgt voor een weids uitzicht op de bak en de banden terwijl de hellende achterkant goed zicht biedt op het achterste gedeelte van de machine.

Onderhoud
Het onderhoud van de machines is eenvoudig: ze hebben brede vleugeldeuren voor een veilige en gemakkelijke toegang tot de motor en zijn uitgerust met een diagnosesysteem (EMMS) om snel een eventuele storing op te sporen. De grofmazige radiator heeft een automatisch omkeerbare ventilator.

Meer informatie: www.bia-bv.nl.

Reageer op dit artikel