nieuws

Nieuw: Jungheinrich 7 tons Elektro trekker

Geen categorie

Jungheinrich introduceert komende zomer een zeven tons Elektro trekker. De volledig nieuwe truck in het Jungheinrich programma zal gebouwd worden in de fabriek in Lüneburg (Duitsland). De EZS 570 combineert, dankzij Jungheinrichs derde generatie AC-draaistroomtechniek, gedegen prestaties met een zuinig verbruik.

Nieuw: Jungheinrich 7 tons Elektro trekker

De nieuwe Elektro trekker zal worden uitgerust met de 48 Volt rijmotor met AC-techniek van Jungheinrich. Een krachtig koppel en goede afstemming tussen rijmotor en besturing zorgen voor snelle acceleratie en hoge maximale rijsnelheden. Opvallend is dat de truck tegelijkertijd zuinig is. De praktische inzetduur van de batterij is daardoor hoog in vergelijking met andere trekkers uit dezelfde klasse. Dankzij de energieregeneratie vloeit tijdens remmen zelfs energie terug naar de batterij.

Elektrische parkeerrem De elektrische parkeerrem treedt automatisch in werking zodra de trekker tot stilstand komt. Ook op hellingen. Het vergeten van de handrem is dus niet meer mogelijk. Drukt de bestuurder het gaspedaal in, dan wordt de rem automatisch vrijgegeven en komt de EZS 570 zonder terugrollen weer in beweging.

Reageer op dit artikel