nieuws

Meerman Sany importeert Chinese bouwmachines

Geen categorie

Met ingang van 2008 is de Meerman groep met de nieuwe Meerman Sany BV importeur voor Nederland van Sany hydraulische rupsgraafmachines van 20 tot en met 42 ton en Sany rupshijskranen van 50 tot en met 900 ton.

Meerman Sany importeert Chinese bouwmachines

Sany Heavy Industry Co. is een sinds 2003 beursgenoteerde Chinese wereldspeler. Sany produceert onder meer hoogwaardige mobiele en stationaire betonpompen, walsen, asfaltspreiders, graders, grondboorinstallaties, telescopische containerstapelaars, hydraulische rupsgraafmachines en rupshijskranen.

De hoofdvestiging zetelt in Changsha, terwijl zich in Beijing, Shanghai en Shenyang grote nevenvestigingen bevinden. Sany begon in 1989 met betonpompen en beschikt intussen over een breed productenscala. Er wordt een internationaal netwerk van eigen vestigingen en importeurs en dealers opgebouwd. Bij Sany werken nu meer dan 20.000 medewerkers.

Activiteiten in Europa
In Europa is een (verkoop)kantoor in Madrid, dat zeer binnenkort verplaatst wordt naar Keulen. Sinds eind 2007 is er in Antwerpen een onderdelencentrum in opbouw en voor 2009 wordt er gewerkt aan assemblagefaciliteiten in het Duitse Ruhrgebied.
“Kwaliteit verandert de wereld” is de lijfspreuk van Sany. Er worden dan ook bij alle machines uitsluitend originele onderdelen en materialen gebruikt van gerenommeerde fabricaten zoals Cummins, Deutz, Kawasaki, Bosch-Rexroth, Siemens en vele andere. Nadere informatie is te vinden op www.sany.com.cn.

De hydraulische rupsgraafmachines van Sany zijn ook uitgerust met de genoemde componenten, die via moderne elektronische besturingen optimaal met elkaar samenwerken, voor een laag brandstofgebruik en grote opbreek- en graafkrachten bij snelle bewegingen. De machines zijn uitgerust met luxe, comfortabele, ruime goed zicht cabines naar Europese normen. De hydraulische hijskranen van Sany zijn eveneens uiterst modern van opbouw, vormgeving en bediening.

Meer informatie is te vinden op www.meerman.nl.

Reageer op dit artikel