nieuws

Inschrijving voorronden machinistenwedstrijden 2008

Geen categorie

In november 2008 zullen de beste teams uit Europa strijden tijdens de Caterpillar Operator Challenge in Malaga. Het Nederlandse team heeft een eer hoog te houden, dus ook dit jaar willen we met een sterk team de Europese titel verdedigen.

Inschrijving voorronden machinistenwedstrijden 2008

Pon Equipment nodigt daarom alle machinisten van harte uit om hun kunsten te komen vertonen tijdens een van de twee nationale voorrondes. Uit iedere voorronde zullen 10 machinisten strijden tijdens de nationale finale op 6 september 2008. Uiteindelijk gaan de beste drie machinisten naar Malaga om Nederland te vertegenwoordigen.

Via de website www.pon-cat.com kunnen machinisten zich inschrijven voor een van de onderstaande voorrondes:
• Eerste voorronde: 12 april 2008 in Almere.
• Tweede voorronde: 17 mei 2008 in Valkenswaard.

Foto’s: 1.: Behendigheid tijdens de voorronde 2007 in Almere – 2.: De finale in Malaga.

Reageer op dit artikel