nieuws

Dode bij ongeval met heftruck

Geen categorie

Bij een aanrijding met een heftruck in Hansweert is een 28-jarige man om het leven gekomen. Het slachtoffer zat samen met nog twee mannen op een heftruck die werd bestuurd door een vierde persoon; een 17-jarige jongen uit Zeist.

Dode bij ongeval met heftruck

In een bocht is de 28-jarige van de heftruck gevallen en daar overreden door de heftruck. De inzet van een traumahelikopter en diverse ambulances mocht niet meer baten.

Onderzoek politie
Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De woonplaats van het slachtoffer is niet bekendgemaakt. De politie is bezig met een onderzoek. De Arbeidsinspectie is op de hoogte gesteld van het dodelijke ongeval.

Ongeval Eelde
Afgelopen zaterdag raakte een inwoner van Eelde gewond bij een bedrijfsongeval, waarbij ook een heftruck was betrokken. De man was bezig met een ijzeren bak, die op een heftruck stond. Toen de bak viel, verloor de man zijn evenwicht en kwam hij met zijn rug op een ijzeren buis terecht. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis vervoerd. Ook bij dit ongeval is de Arbeidsinspectie ingeschakeld voor een onderzoek naar de precieze toedracht.

Reageer op dit artikel