nieuws

Custom-made roetfilters van IMSO

Geen categorie

IMSO fabriceert custom-made roetfilters met een gesloten systeem, speciaal voor machines waar het roetfilter als vervanger van de demper gemonteerd wordt; met andere woorden een twee in één: roetfilter en demper. Het roetfilter is leverbaar zowel in- als opbouw.

Custom-made roetfilters van IMSO
IMSO roetfilters op maat, storingsvrij, minimaal onderhoud en betaalbaar

De IMSO roetfilters worden toegepast in alle machines met een dieselmotor, variërend van vorkheftrucks, grondverzetmachines , kranen, generatoren, grasmaaiers als mobiele roetfiltersystemen.

De roetfilters vergen weinig onderhoud en hebben geen last van storingen, en zijn dus bedrijfszeker.
De filters zijn voorzien van een inwendig sproeisysteem voor het reinigen en een bypass klep die open gaat bij 300 mbar, dat aangeeft dat het filter gereinigd dient te worden. Voor het reinigen van de roetfilters levert IMSO de Imsorb bio-roetreiniger.

Nieuw aan de bestaande roetfilters:
• Door een nieuwe weefconstructie van het filterelement is het roetfilter in staat nog fijner stof af te vangen en hierdoor valt het roetfilter onder de gesloten filtersystemen • Speciaal voor tractoren is het roetfilter in de bestaande uitlaatpijp verticaal te plaatsen tegen de cabine aan en voorzien van rvs hitteschild.

Met het IMSO roetfilter geen storingen, geen vermogensverlies, geen hoger brandstofverbruik, een uitstekende geluidsdemping en een enorme reductie van de roetuitstoot. Kortom: een onderhouds- en gebruiksvriendelijk roetfilter zonder storingen tegen een betaalbare prijs.

Reageer op dit artikel