nieuws

Blom Opleidingen aan de slag met Nissan TX heftrucks

Geen categorie

Blom Opleidingen heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt en hierdoor is de behoefte aan het aantal opleidingstrucks gestegen. Koenen Intern Transport uit Soest heeft daarom onlangs vijf heftrucks uit de Nissan TX Serie afgeleverd.

Blom Opleidingen aan de slag met Nissan TX heftrucks

In de loop van dit jaar zullen er daar nog eens vijf Nissan heftrucks van het type TX-15 bij geleverd worden, wat het totaal op tien Nissan heftrucks brengt.

Veertien vestigingen
Met de overname van VVL Alkmaar heeft Blom Opleidingen momenteel veertien vestigingen die samen een landelijke dekking waarborgen. Naast heftruck- en reachtruckopleidingen biedt Blom Opleidingen landelijk opleidingen aan op het gebied van Veilig hijsen, Bedrijfshulpverlener, VCA en opleidingen voor magazijnmedewerkers.

In totaal heeft de opleidingsorganisatie 150 trucks verdeeld over 15 vestigingen. Diverse soorten en merken trucks worden voor de opleidingen gebruikt waaronder Still, Jungheinrich, Nissan, Toyota, Crown, Hijster, Linde en BT.

Reageer op dit artikel