nieuws

Beroepswedstrijd junior bouwmachinemonteurs

Geen categorie

Tijdens de tweejaarlijkse Technische Kontact Dagen (TKD), vinden in Barneveld uitdagende beroepenwedstrijden plaats voor VMBO-leerlingen die in het examenjaar zitten. De opdrachten voor deze wedstrijd zijn gericht op technische handelingen aan bouwmachines als mobiele kranen en shovels.

Beroepswedstrijd junior bouwmachinemonteurs

Naast de felbegeerde titel ‘Junior Monteur 2008’ ontvangt de winnaar van deze wedstrijd een gereedschapskist ter waarde van 350 euro. Voor de nummer twee ligt er een iPod klaar (waarde 150 euro) en de derde plaats is nog altijd goed voor een abonnement op een vaktijdschrift naar keuze.

Geïnteresseerde scholen en individuen kunnen zich per e-mail melden bij de BMWT: h.vanbezouw@bmwt.nl.

Reageer op dit artikel