nieuws

Anti-diefstal systeem voor bouwmaterieel

Geen categorie

‘Vermist! Gestolen!’ Kreten die in de bouwsector steeds vaker worden geslaakt. Volgens Van Beuzekom International uit Groot-Ammers behoort de angst voor diefstal van bouwmaterieel nu tot het verleden.

Anti-diefstal systeem voor bouwmaterieel

Het bedrijf introduceert de MeckLock anti-diefstal sloten. In tegenstelling tot de bekende, vaak standaard alarmsystemen, die de dief enkel met geluid proberen af te schrikken, zorgt MeckLock ervoor dat het voertuig niet verplaatsbaar is.

Het gepatenteerde MeckLock slot van Van Beuzekom wordt in het pneumatische en/of hydraulische circuit geplaatst. Met het dichtdraaien van het slot wordt de stroom in dit circuit onderbroken en immobiliseert hiermee het voertuig. Na enkele tijdrovende pogingen houdt de dief het voor gezien en laat het voertuig achter.
MeckLock kan op alle voertuigen met pneumatische en/of hydraulische circuits geïnstalleerd worden (al dan niet in combinatie met elektronische startonderbreker).
Het systeem is TÜV en Thatcham gecertificeerd en kan worden gebruikt voor zowel bouwmaterieel als vrachtwagens en auto’s.

Reageer op dit artikel