nieuws

Ahlmann introduceert AZ 90 telezwenklader

Geen categorie

Om een pallet net wat verder weg te zetten of een bak zand net wat verder weg te storten heeft Ahlmann de telezwenklader ontwikkeld.

Ahlmann introduceert AZ 90 telezwenklader

Krappe binnensteden en steeds kleiner wordende werkruimtes in combinatie met nieuwe transportsystemen vragen om wielladers met grotere hefhoogtes. Ahlmann komt op verzoek van haar gebruikers met de oplossing: een zwenklader met telescooparm. De grote hef- en reikwijdte samen met de zwenk leiden tot minimaal handwerk, tot reductie van het machinepark en daarmee tot een verlaging van de operationele kosten.

Uitrusting
Net als alle snelrijdende Ahlmann zwenkladers is ook de telezwenklader compleet uitgerust met onder meer lastcompensator, extra hydraulische functies, hydraulisch snelwisselsysteem, radiaalbanden en een VCA-pakket.

Specificaties
De Ahlmann AZ 90tele zwenklader is 7.220 kilogram zwaar, heeft een maximale hefcapaciteit van 2.270 kilogram en een maximale hefhoogte van 4,64 meter. De maximale capaciteit op maximale hoogte bedraagt 2.135 kilogram.

Reageer op dit artikel