nieuws

Viano V6 voor Exceptional Transport Service

Geen categorie

ETS Etten-Leur, gespecialiseerd in exceptioneel vervoer, heeft onlangs het wagenpark uitgebreid met twee Mercedes-Benz Viano’s. De bedrijfswagens worden ingezet voor de begeleiding van het zogeheten convoi exceptionnel. De bedrijfswagens worden ingezet om snel te handelen en tegemoet- en achteropkomend verkeer te waarschuwen of af te schermen. Leverancier van de twee Viano’s is Rüttchen Bedrijfswagens Breda.

Viano V6 voor Exceptional Transport Service

Beide Viano’s zijn uitgerust met een V6-CDI motor. Deze krachtbron is goed voor een vermogen van 150 kW / 204 pk met een maximum koppel van niet minder dan 440 Nm.

Met de speciale lederen bekleding, COMMAND-navigatie en regensensoren zijn de Viano’s van alle gemakken voorzien. Achterin zijn een bed en een standkachel gemonteerd en dat zorgt voor de nodige luxe tijdens internationale ritten. Voor één van de chauffeurs is zelfs de stand van de pedalen aangepast, zodat hij bij lange ritten nog meer ontspannen kan rijden. Met een jaarlijkse kilometrage van 75.000 tot 100.000 is dat wel zo prettig.

ETS
Exceptional Transport Service (ETS) Etten-Leur, opgericht in 1998, is gespecialiseerd in het begeleiden en uitvoeren van bijzondere transporten door heel Europa. ETS vervoert vaak grote objecten zoals windmolens en nieuwbouwkranen die tot wel 53 meter lang zijn.
Het bedrijf heeft steunpunten in Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Rotterdam, Etten-Leur, Woerden, Utrecht en Amsterdam.

Reageer op dit artikel