nieuws

Twee Stralissen voor het Ferrari Challenge team

Geen categorie

Iveco heeft twee nieuwe Iveco Stralis Active Space Super voertuigen geleverd aan het Ferrari Challenge Dealer Team in Groot-Brittannië. De voertuigen zullen worden gebruikt tijdens de winter (het testseizoen), om het ‘luxury lifestyle centre’ te transporten tijdens het Europese kampioenschap in 2008: The Ferrari Challenge Trofeo Pirelli.

Twee Stralissen voor het Ferrari Challenge team

De levering van deze twee erg specifieke Stralis trekkers bevestigen de prestigieuze rol van Iveco als officiële leverancier van commerciële voertuigen aan Ferrari Groot-Brittannië.

Ontvangstruimte
Eén trailer wordt gebruikt als ontvangstruimte. Deze trailer is dwars uitschuifbaar en creëert op die manier één grote ruimte die kan gebruikt worden voor ontvangst en diners gedurende het race weekend. De trailer wordt getransporteerd door professionele chauffeurs van het Vertu Racing Team.

Kantoor
De tweede trailer is opgebouwd als luxueus kantoor, met drie individuele kantoren voor het team en hun hoofdsponsors. Daarenboven is deze trailer voorzien voor het vervoer van een Ferrari F430 Challenge raceversie.

Tourtocht
Het seizoen gaat van start in april 2008. Dan zullen de Stralissen reizen naar Europa’s meest beruchte racecircuits, waaronder circuits in Frankrijk, Duitsland, Italië en Hongarije. Eén van de stops van de Stralis is ondermeer in Silverstone, de thuisbasis van het Britse Motor Racing en hoofdkwartier van het Ferrari Challenge Dealer Team GB.

Reageer op dit artikel