nieuws

Topfabrikanten op International Rental Exhibition

Geen categorie

JCB, Komatsu, Hitachi, Manitou, Doosan Infracore/Bobcat en vele andere bekende internationale fabrikanten van verhuurmaterieel hebben inmiddels standruimte geboekt op de eerste International Rental Exhibition (IRE), die van 3 tot en met 5 juni 2008 plaatsvindt in de RAI te Amsterdam.

Topfabrikanten op International Rental Exhibition

Naar verwachting zullen ruim 100 exposanten uit binnen- en buitenland aanwezig zijn op deze nieuwe vakbeurs, die zowel een binnen- als een buitengebeuren kent. Op het parkeerterrein voor de hoofdingang van de beurs zal materieel worden getoond dat vanwege gewicht en hoogte niet in de RAI past.

Recentelijk heeft ook JCB standruimte geboekt op de IRE. Andere bekende namen die op de exposantenlijst prijken zijn Ammann, Atlas Copco Portable Air, Bobcat, Ditch Witch, Doosan Infracore Portable Power, Genie, Haulotte, JLG, Hitachi, Kaeser, Manitou en Wacker Neuson. Uit Nederland tonen onder meer Vermeer International, InspHire en Thermobile hun assortimenten.

Naast een breed scala graaf- en grondverzetmaterieel zijn op de IRE fabrikanten aanwezig van compressoren, generatoren, lichttorens, hoogwerkers, software, gereedschappen, steigermateriaal, breek- en sloopunits, verreikers en pompen.

Voor meer informatie over de vakbeurs en de mogelijkheid tot voorregistratie als bezoeker, kijk op www.ireshow.com.

Reageer op dit artikel