nieuws

Terex Pegson & Powerscreen introduceren nieuwe machines

Geen categorie

Terex Pegson & Powerscreen, de wereldleiders op het gebied van mobiel verbrijzelen en screening, zullen ook dit jaar deelnemen aan de Gold Lot Conexpo, die van 11 tot en 15 maart wordt gehouden in Las Vegas.

Terex Pegson & Powerscreen introduceren nieuwe machines

De bedrijven introduceren tijdens de tentoonstelling een aantal indrukwekkende machines, waaronder de Terex Pegson 1000 SR en de nieuwe grote rupsmobiele kaakbreker XA 750 (foto 1), alsook de Powerscreen Chieftain 1700 3Deck Rinser (foto 2)en de H5163.

Terex Pegson & Powerscreen staan samen hoog in de wereldranglijst op het gebied van het ontwerp, de fabricage en de verkoop van mobiele verbrijzel-, screening-, was- en recyclingapparatuur. De bedrijven zijn vertegenwoordigd in meer dan honderd landen. De geraamde inkomsten in 2008 bedragen meer dan 300 miljoen euro.

Reageer op dit artikel