nieuws

Schmidt investeert met twee collega’s in Powerrent+

Geen categorie

Het bedrijf Schmidt Bouwmachines in Almelo investeert circa een miljoen euro in een nieuw bedrijf dat zich volledig gaat toeleggen op de verhuur van grondverzetmachines. Dat gebeurt samen met Troost Bouwmachines in Numansdorp en Van de Vrande Bouwmachines in Beek en Donk, die een bedrag in dezelfde orde van grootte investeren in het nieuwe bedrijf, dat onder de naam Powerrent+ de gehele Nederlandse markt bestrijkt, mede door de ligging der drie participanten.

Schmidt investeert met twee collega’s in Powerrent+

De ervaring is volgens Schmidt dat steeds meer grondverzetbedrijven niet langer zelf investeren in machines. “In het westen is dat al het geval, die ontwikkeling komt ook naar het oosten toe. Bedrijven huren liever of desnoods gaan ze leasen, maar ze willen geen machines bij de deur die ze soms langere periodes stil hebben staan. Wij spelen in op die markt. We merken al een poos dat de verkoop stagneert, hier en daar zelfs daalt, al valt dat bij ons bedrijf gelukkig nog mee, wij groeien zelfs nog, maar we moeten vooruit kijken. Ik denk dat we met Powerrent+ een fantastische zet doen.”

Website Troost Bouwmachines – website Van de Vrande Bouwmachines – website Schmidt Bouwmachines.

Reageer op dit artikel