nieuws

Open Dag SOMA College trekt veel bezoekers

Geen categorie

Tijdens de Open Dag van het SOMA College in Harderwijk vrijdag 1 februari kwamen honderden potentiële leerlingen een kijkje nemen. Bedoeling van de Open Dag is aan de hand van de demonstraties op het buitenterrein en in de leslokalen te laten zien waaruit de opleidingen tot machinist en monteur bestaan.

Open Dag SOMA College trekt veel bezoekers

Tijdens de Open dag werd er zo normaal mogelijk les gegeven en vertelden enthousiaste leerlingen en leraren waaruit het aangeboden lesmateriaal bestaat.

De jongens en meisjes die in het SOMA College en haar opleidingen geïnteresseerd waren, kwamen veelal vergezeld van vader en moeder, een enkele vriend en broers en zussen naar Harderwijk. Op een bepaald moment was de drukte zo groot dat het restaurant, de voor een rondleiding wachtende aanwezigen, amper kon herbergen.

Reageer op dit artikel