nieuws

Nieuwe Komatsu PC 240 LC-8 voor Hak uit Alblasserdam

Geen categorie

Onlangs nam directeur Piet Hak van Hak Kraanverhuur en Grondverzet uit Alblasserdam zijn tweede Komatsu PC 240 LC-8 in gebruik. Het Komatsu machinepark van Hak bestaat thans uit tweemaal type PC 240, tweemaal type PW 160 en één PC 210.

Nieuwe Komatsu PC 240 LC-8 voor Hak uit Alblasserdam

De Komatsu PC 240 LC-8 heeft een TierIII motor met een vermogen van 168 pk, een Komtrax Tracking Systeem, een zeer geluidsarme SpaceCab (70 dB) en een bedrijfsgewicht van 26.000 kilogram.

Hak Kraanverhuur en Grondverzet is sinds 1993 werkzaam in gww-sector. De werkzaamheden lopen uiteen van grondwerk, sloopwerk, riolering, verharding, waterwerken en alle activiteiten hieromheen. Onder de opdrachtgevers bevinden zich gemeenten, semi-overheden, bouwbedrijven en particulieren.

Reageer op dit artikel