nieuws

Nieuwe Hyundai 170 W-7 voor Ophof Infra

Geen categorie

Van der Spek Vianen leverde onlangs de derde Hyundai af bij Ophof Infra uit Apeldoorn. Het gaat om een wielmobiele 170 W-7 die eerder in 2007 vooraf werd gegaan door een Hyundai R 28-7 midigraver en een 21 tons R 210-7 rupsgraafmachine.

Nieuwe Hyundai 170 W-7 voor Ophof Infra

De 17 tons mobiele graafmachine is door Van der Spek geheel uitgevoerd volgens de wensen van Ophof Infra die de machine veel zal inzetten alle voorkomende werkzaamheden zoals het assisteren bij straatwerk, het plaatsen van rioolputten en uiteraard voor het uitvoeren van allerlei grondverzetwerkzaamheden.

Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden op krappe locaties heeft Ophof Infra gekozen voor een hydraulisch verstelbare giek. Tevens werd de Hyundai voorzien van een extra verzwaard contragewicht, zodat ook het heffen van zware rioolputten geen probleem is voor de mobiele 170 W-7.

Reageer op dit artikel