nieuws

Merlo met takel op vorkenbord voor Ti-rent

Geen categorie

Verreikerverhuurder Ti-rent in Lelystad heeft als uitbreiding op de verhuurvloot een nieuwe Merlo 21 meter roterende verreiker in gebruik genomen met daarop een werkkooi met een takel op een tegenvorkenbord.

Merlo met takel op vorkenbord voor Ti-rent

Verder is de machine voorzien van radiografische bediening van de kraanfuncties.

Ook deze combinatie is – net als de vorige, nieuwe roterende 25 meter verreiker voor Ti-rent – geleverd door BDS Techniek uit Linschoten. Hiermee komt het aantal Merlo verreikers van Ti-rent op zes stuks.

De takel op het tegenvorkenbord, waaraan de Merlo werkkooi wordt gehangen, is vanzelfsprekend voorzien van een lastbegrenzer. De lier heeft een capaciteit van 500 kilogram waarmee allerlei zaken zoals glas of wandbeplating voor de werkkooi getakeld kunnen worden.

Reageer op dit artikel