nieuws

Linde introduceert nieuwe 5-8 tonner

Geen categorie

Linde zal op CeMAT in Hannover, die in mei gehouden wordt, de 396 serie introduceren. Met de introductie van deze 5 – 8 ton heftruck is de 39x-serie van Linde compleet. De nieuwe 396 serie lost de 353 serie af en kent verbeteringen op het gebied van ergonomie, comfort en brandstofverbruik.

Linde introduceert nieuwe 5-8 tonner

De Linde 396 is uitgerust met een moderne krachtbron van Deutz, die naast een lager verbruik zorgt voor een verhoogd comfort door het verlaagde geluidsniveau. De chauffeur beschikt bovendien overeen comfortabele stoel met standaard armsteun en mastbediening via Linde Load Control. Daarnaast heeft de chauffeur een beter zicht naar voren door het compacte ontwerp van de nieuwe triplex mast en de bredere cabine. De heftruck wordt in ons land geleverd door MotracLinde.

Verbeteringen
De belangrijkste verbeteringen op een rijtje: • Linde Load Control – mastfunctie-bediening via joysticks • 200mm bredere cabine – meer zicht naar voren • nieuw ontwerp van de mast – betere doorkijk naar voren • stoel met armsteun – meer comfort • nieuw ontwerp dashboard – meer aflegruimte • nieuwe Deutz Turbo Dieselmotor met intercooler – lagere geluidsemissie, lagere Co2 emissie, lager verbruik en • grotere 80L. brandstoftank – grotere interval.

Reageer op dit artikel