nieuws

Infratech en CROW bundelen krachten in CROW Infraweek

Geen categorie

Infratech, de infra-vakbeurs slaat de handen ineen met CROW het kennisplatform voor infrastructuur, verkeer, vervoer en openbare ruimte. Van 13 tot en met 16 januari 2009 organiseren zij samen de CROW Infraweek in Ahoy Rotterdam.

Infratech en CROW bundelen krachten in CROW Infraweek

Vorige week is met het tekenen van de overeenkomst door Iman Koster, directeur CROW, en Gert-Jan van den Nieuwenhoff, General Manager Business to Business Events Ahoy Rotterdam, de samenwerking tussen CROW en InfraTech bekrachtigd.

Congressen
CROW organiseert jaarlijks diverse congressen, symposia en workshops op het gebied van infrastructuur, verkeer, vervoer en openbare ruimte. Een aantal bijeenkomsten wordt vanaf 2009 gebundeld in de CROW Infraweek.

Tijdens deze week vinden er een vijftal congressen plaats over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van infrastructuur. Onderwerpen die aan bod komen, zijn: verantwoord en modern aanbesteden en contracteren, werken in en met verontreinigde grond en verontreinigd (grond)water (platform 132), asfaltontwikkelingen en systems engineering. Daarnaast wordt voor de derde keer de Geoweg contactdag gehouden.

InfraTech
Alle bijeenkomsten in de CROW Infraweek beslaan een halve dag zodat er voldoende tijd is om InfraTech, dat tegelijkertijd wordt gehouden, te bezoeken.

Deelnemers moeten zich wel separaat aanmelden voor de bijeenkomsten die plaatsvinden in het congrescentrum van Ahoy Rotterdam.

Reageer op dit artikel